YesCaffe

Cafea Lavazza

YesCaffe

Moștenirea cafelei italiene Lavazza nu este doar sinonima cu espresso de inalta calitate, este cea mai buna experienta de cafea in toate formele sale.


Cafea si multe altele

Lavazza a acordat o atenție deosebită pentru a crea un mod de operare mai durabil, analizând îndeaproape condițiile economice, culturale și de mediu ale țărilor cu care lucrăm. De-a lungul anilor, această abordare s-a tradus prin sprijinirea producătorilor de cafea și a comunităților lor, precum și asistență pentru organizațiile neguvernamentale din întreaga lume. Datorită ajutorului tuturor oamenilor care cooperează cu noi pentru a îmbunătăți și a crea o cale către o creștere durabilă, obiectivul Lavazza este de a crea un ciclu continuu în care inovația în produs și proces, excelența calitativă și durabilitatea se hrănesc reciproc.
Descopera produsele

YesCaffe

Gustul de acasa, oriunde te-ai afla.

YesCaffe

Din 1895, am excelat în calitate, gust si inovatie, incepand de la Torino, Italia si ajungand în restul lumii. Experienta cu cafea Lavazza reprezinta cultura traditionala a cafelei italiene, precum si preparate noi, inovatoare de cafea ... de la espresso traditional la preparare rece, de la cappuccino la mocha. Suntem mai mult decat un espresso...
Descopera produsele


Azi iti recomandam

{{product.product_name}}

{{product.product_name}}